homebackgroundtake actionabout the eceaeeceae
After tests primates maybe reused, or they  may be killed to examine organs in the body.
 
deutsch
 
 
english
 
espanol
 
 
francais
 
 
cr
 
 
dutch
 
 
 
 
finnish
 

BUAV Primateshand in a 163,000 signature petition at Downing Street in August 2005 calling for a total ban on primate testing in the UK. ęBUAVNu hebben we een unieke kans om een verbod te verkrijgen op alle proeven bij primaten doorheen Europa – maar we hebben je hulp nodig.

De Europese Commissie (EC) herziet momenteel de wet die alle dierproeven in Europa regelt. We willen dat een verbod van proeven bij primaten mee opgenomen wordt in de herziening van de wet*. Maar daarvoor moeten we de Commissie tonen hoe sterk de afkeer voor primatenproeven leeft bij de bevolking.

Stuur daarom aub een e-mail naar de Europese Commissie. Gebruik onderstaand formulier en vraag de Commissie de proeven op primaten te verbieden. Dat duurt slechts enkele seconden, maar zal helpen om de Commissie te overtuigen om deze immorele en wetenschappelijk foute proeven te verbieden.

We hebben een tekst bijgevoegd om in je e-mail te gebruiken. Als je tijd hebt om een persoonlijk bericht bij te voegen, doe dat dan aub, want een persoonlijke e-mail heeft meer effect dan een standaardmail.

* Een verbod van proeven op primaten is slechts één van de eisen van de ECEAE ivm de herziening van de Europese Directievewet. Help ons de proeven op primaten te stoppen.