homebackgroundtake actionabout the eceaeeceae
After tests primates maybe reused, or they  may be killed to examine organs in the body.
 
deutsch
 
 
english
 
 
espanol
 
 
francais
 
 
cr
 
 
italian
 
 
dutch
 
 
 
 
finnish
 

BUAV Primateshand in a 163,000 signature petition at Downing Street in August 2005 calling for a total ban on primate testing in the UK. (C)BUAVJuuri nyt meillä on hyvä tilaisuus saada aikaan kielto, joka estäisi kädellisten käytön eläinkokeissa koko Euroopassa ja sen vuoksi tarvitsemme apuasi.

Euroopan komissio uudelleen arvioi tällä hetkellä lakia, joka säätelee kaikkia eläinkokeita Euroopan alueella. Yritämme sinnikkäästi saada uudistettuun lakiin* kieltoa, joka estäisi eläinkokeet kädellisillä. Saavuttaaksemme tämän meidän on kyettävä näyttämään komissiolle kuinka suuresti ihmiset toivovat näiden kokeiden lopettamista.

Ole hyvä ja lähetä sähköpostia Euroopan komissiolle: käytä alla olevaa lomaketta, jossa pyydetään lopettamaan eläinkokeet kädellisillä. Tämä ei vie aikaa kuin muutaman sekunnin, mutta auttaa valtavasti siinä, että saamme painostettua komissiota lopettamaan nämä hyvin moraalittomat ja tieteellisesti hyödyttömät kokeet.

Olemme sisällyttäneet lomakkeeseen valmiiksi tekstiä, jota voit käyttää. Jos sinulla on kuitenkin aikaa lisätä siihen omia ajatuksiasi, ole hyvä ja tee niin, sillä persoonallisilla viesteillä on enemmän vaikutusvaltaa kuin pelkillä standardiviesteillä.

* Kielto kädellisten käyttämiselle eläinkokeissa on vain yksi ECEAE:Klikkaa tästä, jos haluat auttaa.